lørdag den 14. november 2009

Sund mad der smager – for 45 kr

45 kr. det er hvad ældre max skal betale for mad. Det har regeringen og DF bestemt. Men det er kommunerne, der er ansvarlig for maden til ældre. Så som kandidat til Københavns Borgerrepræsentation, satte jeg mig for at finde ud af, om man kan få god, sund mad, der smager til 45 kr. Og svaret er ifølge Kokken Rasmus Kjær, at ja det kan det godt især hvis transport ikke er indeholdt i prisen. Men hvad er så problemet?

Jaaa forestil dig, at du efter et langt aktivt liv ikke længere selv kan bestemme, hvad du skal have at spise. Og forestil dig så, at der så bliver serveret, smager dårligt. At dem der laver maden er stresset og føler, at de skal gå på kompromis med deres faglighed for at levere mad til en bestemt pris. Ikke ligefrem en Win-win situation hverken for de ældre i København, der skal spise maden eller for de medarbejdere, der skal forberede den.

Forestil dig så, at vi med de rigtige initiativer kan levere sund mad der er lavet med kærlighed og smager godt, og det til de 45 kr. Ja hvad vil du så vælge? – Jeg vil i hvert fald kæmpe for det sidste, hvis jeg kommer i Borgerrepræsentationen

Sund mad der smager, er et initiativ, der vil arbejde for bedre mad til flere.

- Selv lever vi for at spise og vil gerne at alle får den mulighed hele livet.

- Og vi vil gerne vise vejen til Sund mad der smager til en ordentlig pris.

- Vi starter med mad til ældre men på sigt er målet er, at sund mad der smager, er en mulighed alle steder i det offentlige


Du kan læse mere om initiativet sund mad der smager på http://SundMadDerSmager.blogspot.com/, hvor du også kan finde nogle af Rasmus Kjærs opskrifter på Sund mad til 45 kr.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

meget interessant, tak

weight gainer sagde ...

Meget interesant, der skal kigges videre på